Voor wie

 

Resonantie Therapie oftewel Soundhealing? Sommigen zullen zeggen:

 

‘Nee dat zal niks voor mij zijn’.

 

Maar iedereen die ooit door muziek is geraakt, kan met  zekerheid zeggen hoe krachtig geluid kan zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen Resoneert (1)

Alles heeft een geluid, een eigen vibratie. Dit is een feit ongeacht wij de trillingen kunnen horen of niet. Dat bepaalde geluid wordt resonantie genoemd. Het is de frequentie waarmee een object van nature trilt.

 

Elk deel van ons lichaam heeft zijn eigen natuurlijke resonantie. De technieken die worden toegepast bij resonantietherapie of soundhealing zijn gebaseerd op het concept dat wanneer onze natuurlijke resonanties als ware ontstemt zijn, een bepaalde symptomen naar boven kan komen. Delen van het lichaam zijn dan in een staat van disharmonie.

 

Men kan zeggen dat ziekte een manifestatie is van dis-harmonie in het lichaam – een disbalans in de cellen of organen. Welke ook werking kunnen hebben op de geest en andersom. Omdat alle materie met verschillende snelheden trilt, kunnen we door verandering van de snelheid van vibratie de structuur van materie veranderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samenvattend voor wie?

Kortom; een resonantie behandeling is voor iedereen! Elk mens heeft profijt van een Resonantie Therapie, op welk level dan ook.

 

Hoe werkt het?

Meer lezen over hoe Resonantie Behandelingen volgens de Ohmpunctuur Methode werken?

Dat kan! Hier valt er meer te lezen.

 

Introductie Behandeling

Ben je nieuwsgierig naar een resonantie behandeling? Dat kan! Op de eerste behandeling wordt namelijk 35% korting gegeven op het standaard tarief. Een behandeling duurt +- 2 uur. In plaats van €135,- zal de eerste behandeling €85,- kosten.

 

Meer over tarieven kan je hier lezen.

Ontspanning

Veel mensen willen in hun vrije tijd de mogelijkheid hebben om te ontspannen. Logisch, de meeste mensen hebben namelijk een druk bestaan. Na een lange werkdag wil je er alles aan doen om niet te denken aan werk, conflicten of andere situaties. Vaak gebeurt dat in je vrije tijd niet, de drukke gedachtegang in het hoofd valt soms moeilijk stop te zetten. Voordat je het weet moet je weer aan de bak en verlang je naar meer ontspanning.

 

Vrije tijd van werk is er vaak genoeg. Het punt zit hem in de vrije tijd voor lichaam en geest. We denken dat we ontspannen, maar doen eigenlijk het tegenovergestelde door onze dagelijkse gewoontes. Een veel voorkomend fenomeen is dat mensen die toe zijn aan ontspanning, juist geen ontspanning kunnen vinden. Hoe meer zij denken dat zij zich moeten ontspannen, des te meer gespannen zij zich voelen. Onbewust wordt er veel druk gelegd om te ontspannen.

 

 

Klank en ontspanning

Resonanties van klankschalen, gongs, stemvorken en andere instrumenten ontspannen ons zenuwstelsel en activeren de activiteit van de rechter hersenhelft (de creatieve en intuïtieve kant). Ons hersenhelft (de logische kant) gaat in rust stand, wat resulteert dat de gedachtengang zich in een ontspannen staat verkeerd. Gedachten die langskomen zullen minder aandacht vragen waardoor het hoofd ‘leger en leger’ raakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen Resoneert  (2)

Alles is dus is in een staat van vibratie. Elk orgaan, cel, bot en weefsel en vloeistof van het lichaam, en ook de elektromagnetische velden (het lichaamsveld), die het lichaam omringen, hebben een trillingsfrequentie. Pure frequentie kan helpen met genezen, met groeien en met veranderen.

 

Wanneer we gezond zijn, trilt alles in ons lichaam in harmonie of resonantie. Ongemak doet zich voor wanneer een deel van ons lichaam begint te trillen in een ander tempo. Het is op dat moment niet in harmonie met de rest.

 

Nu weten we allemaal dat ons lichaam bestaat uit 50-60% water. Dus, de trillingen bij resonantie therapie gaan door het hele lichaam en dat is voelbaar.