Reacties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Peace Sound
Average rating:  
 7 reviews
 by Walter Jakobsen
klank healing

Remon,

Dankje voor deze enorme diepe beleving van klank, ik heb verschillende geluiden gevoeld in elke cel toen ik op je prachtige klanktafel lag.het waren kristal sounds die me in een voelbaar hogere trilling brachten, en de geluiden gaven me het gevoel of ik op reis was, een reis naar de blauwdruk van me, compleet heel het voelt alsof mijn frequenties in elke cel nog steeds trillen in de perfecte trilling en ik probeer dit zo lang mogelijk vast te houden, ik weet zeker dat dit me heeft geheeld, en ik vond het fijn om onze kennis met elkaar te delen ,Boeddhisme heeft me altijd geraakt en na onze ontmoeting heeft het me beslist nieuwsgierig gemaakt .Remon ik kom zeker nog een keer terug voor een behandeling en nogmaals bedankt en heel veel succes, bijzonder mens,namaste Walter Jan Jakobsen

 by Wendy Goverts
Bijzonder

Gisteren een klankschalensessie bij Rémon gehad die ik via Facebook had gewonnen. Ik vond het een intensieve en bijzondere behandeling. Het doet wat met je. Mooie klankschalen en tafel. De trillingen gierden door mijn lijf. Gisterenavond was ik wel moe maar nu voel ik mij prima. Rémon bedankt.

 by Ella

It was a very nice experience, rémon made me feel at ease the whole time. His set up was professional, you could clearly hear and see that he knew what he was doing. Overall I would recommend his services to everyone who would like to experience what sound healing is.

 by Anna
Full Sound Healing

I was lucky to get a full sound healing from Remon at Peace Sound, it was wonderful. His temple of frequencies is delightful, a sacred space where he takes you on a journey deep within yourself, beyond time and space. I felt my body get tuned on every point, my chakras ringing beautiful symphonies afterwards for weeks! Highly recommended!!

 by Bas
Eerste Ervaring

Het was voor mij de eerste keer dat ik een klankschalen behandeling ging doen en liet het allemaal maar op mijn afkomen. Na een kopje thee en een intake opdracht in een prachtig kamertje gingen we beginnen met het in balans brengen en opschonen van mijn lichaam. Ik voelde me op mijn gemak en gaf me over aan de behandelaar. De frequenties gierden door mijn lijf en ik bewonderde hoe de trillingen van de diverse stemvorken door mijn meridianen heen prikkelde. Na een intensieve behandeling met allerlei klank tools moest ik weer even op aarde komen. Mijn lichaam had tijd nodig om alles wat los gekomen was op te ruimen. later op die dag merkte ik een ongelooflijke kalmte in mijn hoofd op en voelde dat er iets aan het veranderd was. Het is een echte aanrader om je bij Peace Sound te laten behandelen en ik ga er zeker nog een keer terug!

 by Richard
Sound Healing Sessie

Onlangs had ik een Sound Healing sessie met Rémon op zijn mooie klanktafel. Ik had nooit van dit gehoord en het was een bijzondere ervaring. Rémon was zeer attent, zijn praktijk was prachtig, en de verschillende klanken waren erg ontspannend maar ook confronterend op een positieve wijze. Ik straal en glunder!

 by Caro
Bedankt!

Bedankt voor de sessie gisteren. Ik voel me zo goed vandaag! Ik kwam gisteren met pijn aan de onderrug, maar toen ik vanmorgen wakker werd, voelde ik geen pijn meer.