Een kijk in de Praktijk

 

De sfeer is een belangrijk onderdeel van Peace Sound. Het Tibetaans Boeddhisme staat centraal en zorgt voor een geruststellende en warme sfeer tijdens behandelingen. Krijg hier een indruk van de Praktijk van Peace Sound | Resonantie Therapie te Zwolle!

Instrumenten

Tijdens een Klanksessie ben je omringd met Sound Healing Instrumenten. In de praktijkruimte ligt elk instrument in handbereik waardoor een behandeling vloeiend kan verlopen. Elk instrument heeft een eigen werking.

 

Meer weten over de verschillende instrumenten die worden toegepast?
Klik hier

Gompa

Intakes voorafgaande aan de eerste behandeling neem ik af in de Gompa. Dit is tevens een moment van rust en om los te komen van de dagelijkse hectiek in de wereld waarin wij leven. Zo kan je op een ontspannen wijze de behandeling ingaan.

Peace Sound Behandelruimte

 

De Peace Sound Praktijkruimte is ondergedompeld in de kleuren geel en rood welke terug te vinden zijn in het Tibetaanse Boeddhisme. De behandelruimte is de hoofdruimte van Peace Sound, Resonantie Therapie sessies worden hier gegeven.

De praktijkruimte is een rustgevend element van de behandeling. Een rustgevende ambiance helpt de cliënt om meer ontvankelijk te zijn voor behandelingen.

Gompa

Een gompa is een meditatieruimte waar beoefenaars van Tibetaans Boeddhisme mediteren, naar leringen luisteren en dagelijkse oefeningen uitvoeren.

 

Zelf beoefen ik hier de Ngalso Selfhealing en verschillende Sadhana’s (dagelijkse beoefeningen).