Over Rémon Konjanan

 

Resonantie-therapeut, muzikant en docent bij Dharma of Sound.

Missie & Visie

Met mijn werk heb ik één doel: het vergroten van innerlijke vrede bij de mens. Dit geldt bij de Resonantie Therapie behandelingen, het Coachen, en het docentschap bij Dharma of Sound.

“Inner peace is the most solid foundation for world peace

– T.Y.S. Lama Gangchen Rinpoche

Boeddhisme

Van kinds af aan heeft het Boeddhisme voor mij gevoeld als thuis. Elk moment dat ik bijzondere plekken bezoek zoals het Albagnano Healing Meditation Centre in Italië of de Borobudur Mandala Tempel in Indonesië voelt voor mij als thuiskomen en herkenning.

Klank en Muziek

Compositie & Muziektechnologie

Muziek heeft als een rode draad door mijn leven gelopen. Met de studie Compositie & Muziektechnologie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) streefde ik naar klanken die mensen konden raken. Met mijn Master of Music zocht ik naar verdieping hierin. Mensen laten raken met klanken door verschillende manieren zoals: muziekproductie, 5.1 surround opnames & weergave, studio opnames, mixage, en compositie voor de media.

Peter Gouw

Onder de vleugels van Peter Gouw leer en beoefen ik de Authentieke en Traditionele Tibetaanse Sound Healing en de Ohmpunctuur Methode voor Resonantie Therapie Behandelingen. 

Peter Gouw, musicus, docent en werkzaam als energetisch resonantietherapeut bij Ohmpunctuur, begeleidt en ondersteunt individuen en groepen bij het vinden van hun persoonlijke natuurlijke (klank)bestemming. Peter is opgeleid in de oude Tibetaanse klankhealing.