Ohmpunctuur Behandeling

Ohmpunctuur staat bekend als een krachtige methode voor klankbehandelingen. Een techniek waar gewerkt wordt met oude Tibetaanse klankschalen en kennis van Chinese acupunctuur. Speciaal gestemde stemvorken met diverse frequenties worden toegepast op acupuntuur punten.  Er wordt gewerkt op basis van de geometrie van klank. Hierbij worden instrumenten ingezet zoals Kristallen Klankschalen, Tibetaanse klankschalen, Aziatische gongs en andere instrumenten.

 

Via klankdiagnostiek door gebruik van verschillende instrumenten, kan een analyse van lichaam en geest gemaakt worden. Deze zal toegepast worden tijdens de Ohmpunctuur behandeling.

 

Ohmpunctuur Methode P.J. Gouw

Ohmpunctuur is een Methode op het gebied van Resonantie Therapie welke is ontwikkeld door P.J. Gouw. Als leerling van Peter Gouw leert Rémon de authentieke Methodes van Traditional Tibetan Soundhealing. Meer lezen hierover kan hier .

 

Wil je meer weten over Peter Gouw of de Ohmpunctuur Methode? Ga dan naar www.ohmpunctuur.nl

Voor wie?

Een Resonantie behandeling is voor iedereen! Elk mens heeft profijt van Resonantie Therapie, op welk level dan ook. Waarom? Lees het hier

 

Hoe werkt het?

Meer lezen over hoe Resonantie Behandelingen volgens de Ohmpunctuur Methode werken? Dat kan! Hier valt er meer te lezen.

 

Instrumenten

Peace Sound maakt tijdens een Ohmpunctuur behandeling gebruik van een reeks instrumenten. Waaronder een Geometrische Klanktafel. Meer weten over alle instrumenten? Klik hier

Ohmpunctuur Academy
Sprengenweg 148
7314 PL Apeldoorn

www.ohmpunctuur.nl