Tibetaanse Klankschalen worden al eeuwenlang gebruikt voor de overdrachten van de Boeddhistische leer en heling. Ze creëren een reeks klanken en resonanties om de oorspronkelijke trillingen te herstellen van lichaam, spraak en geest. Deze drie reageren op positieve wijze door het herinneren van originele eigen trillingen.

Speciaal gekalibreerde stemvorken worden toegepast op het gehoor en op specifieke acupunctuurpunten voor de  meridianen, het lymfestelsel en het energiesysteem. Door de juiste stemvorken te combineren kom je in een sterke verbinding met je lichaam: de oorspronkelijke trillingen in het lichaam worden geheractiveerd.

De Gong is een zeer oud instrument van heling, spiegelen en transformatie. De Gong produceert sterke golven van klanken, die je door het hele lichaam kan voelen. Het beïnvloed elke aspect van de mens: van het oppervlak van de huid en tot aan elke cel. De gong wordt ook wel het universum genoemd door de enorme palet van klanken en diepte.

Authentieke Tibetaanse Instrumenten worden gebruikt om  de verbinding te ervaren van de oude klanken welke al generaties lang worden gebruikt in beoefeningen vanuit de Bön traditie en het Tibetaanse Boeddhisme. De basis is het activeren van het genezingspotentieel van het lichaam en de natuurlijke geest.

De prachtige Kristallen Klankschalen geven verfijnde, zuivere(nde) klanken die een rustgevende en transformerende werking hebben op de geest en diepere weefsels van het lichaam. De heldere klanken kunnen jou in een welzijn brengen van ontspanning en acceptatie. Er wordt gewerkt met originele kristallen klankschalen die uit meer dan 90% kristal bestaan en dat is voel- en hoorbaar.

 

De Geometrische klanktafel (Monochord) creëert een volledige lichaamservaring van klank, trillingen en geluidsmassage. De Monochord is een ontwerp van Pythagoras. De harmonisch zuivere, rijke klanken zijn voelbaar door heel het lichaam. Het kan zorgen voor een extreme ontspanning. Sommigen ervaren zelfs een diep gevoel van eenheid en vrede met zichzelf en de wereld.