Dharma of Sound

 

Een unieke jaaropleiding waarbij je de traditionele Tibetaanse leer van het werken met de klankschaal, zoals er in de oude tijden door de Boeddhisten mee gewerkt werd. In de jaaropleiding komen er antwoorden op vragen als:

 

  • Wat is de impact van deze klanken op het lichaam?
  • Hoe kan je jezelf helpen en beschermen tegen angst en energetische vervuiling van anderen?
  • Hoe ga je om met innerlijke emoties volgens het Boeddhisme
  • Wat kan je doen aan eigen patronen?
  • Wat is de juiste zienswijze volgens het Boeddhisme?

 

De Dharma of Sound wordt gegeven door Peter Gouw, Renske Sackman en Rémon. Zij maken onder andere gebruik van klanken en mantra’s die betrekking hebben op lichaam en geest.

 

Een intensieve en zeer bijzondere opleiding waarin je bewust zal worden van je eigen transformatieprocessen. Dit, dooor het werken met de klankschaal volgens  oude tradities.

 

De jaaropleiding is een vervolg op de reis naar het klooster van Lama Gangchen Rinpoche die Ohmpunctuur in oktober organiseert. Klik hier voor meer informatie over deze prachtige reis.  

 

Voor meer informatie betreffende de Dharma of Sound kan je terecht op www.dharmaofsound.com en tevens op de site van Ohmpunctuur: www.ohmpunctuur.nl

Lama Gangchen Rinpoche over het belang van positieve klanken.

Het is de wens van Lama Gangchen Rinpoche dat de oude traditie van het werken en healen met klankschalen wordt doorgegeven.

 

Gallery not found.