Binaural Sound Journey #3 – Mother Earth Meditation

Peace Sound – Binaural Sound Journey #3 Positive Thinker

 

Gloednieuwe Peace Sound Binaural Beat!

7.83 Hz | Mother Gaia Earth Schumann-meditation| Binaural Beat – Sound Healing Journey | Peace Sound

Luister met een hoofdtelefoon om de beste binaurale ervaring te krijgen en houd het volume altijd op een comfortabel niveau.

Composities, productie werkzaamheden, en opnames zijn verricht door Peace Sound tenzij anders vermeld.

Binaural beats

Schumann-resonantie-meditatie, of SR, frequenties die niet alleen je hersenen kunnen synchroniseren met het aardse ritme, maar ook je geest en lichaam kunnen helen, het stimuleren van creativiteit en het immuunsysteem. Schumann-resonantie drukt de trilling of het geluid uit die wordt voortgebracht door de elektrische kracht tussen de aarde en de ionosfeerlaag die ons omringt. Wetenschappers noemen het de trillingen, het ritme of de hartslag van de aarde.

In de jaren vijftig ontdekte Winifred Otto Schumann de frequentie die werd gecreëerd door de aarde en de ionosfeer – 7.83 Hz.

De binaurale auditieve beat die een persoon hoort, is het verschil in frequentie tussen het linker en het rechter oor en moet bij frequenties lager dan 1000 hertz (Hz) zijn voor de hersenen om het te ervaren als een binaurale beat.

Als het linkeroor bijvoorbeeld een toon registreert bij 200 Hz en rechts bij 210 Hz, is de binaurale beat die wordt gehoord het verschil tussen de twee frequenties, namelijk: 10 Hz.

Het luisteren met koptelefoon

Wil je de binaurale beats ervaren, zorg er dan voor dat je luistert met een koptelefoon. Omdat binaural beats werken door elk oor van verschillende frequenties te voorzien, moet je ervoor zorgen dat elk oor slechts één van de frequenties hoort. … Ze zullen niet werken tenzij je een koptelefoon gebruikt. Elk oor moet namelijk een andere frequentie ontvangen.