Binaural Sound Journey #2 – Positive thinker

Peace Sound – Binaural Sound Journey #2 Positive Thinker

 

Afgestemd op 396 Hz om verdriet, leed en negatief denken om te zetten in vreugde, rust en positief denken. Jezelf losweken van negativiteit en angst.

Te horen in de video, Terrence Mckenna:
“who are we in my story? First let me tell you: who are we in science it’s story?

We are nobody, we are lucky to be here, we are a cosmic accident and essentially our existence is without meaning.
But no: people matter, your acts matter, your thoughts matter.
Your enemy: disorder, stupidity and tastelessness.”

*Luister Binaural Beats altijd met koptelefoon.

Composities, productie werkzaamheden, en opnames zijn verricht door Peace Sound tenzij anders vermeld.

Binaural beats

396 Hz frequentie is een van de frequenties die bij Sound Healing vaker wordt gebruikt. Het is de frequentie geassocieerd met basis Chakra. Deze chakra wordt vaak geblokkeerd door angst, stress en zorgen. Wanneer dit chakra geblokkeerd raakt, beginnen de effecten ervan in elk deel van ons leven te reflecteren. We worden negatief. Het lichaam begint meer cortisol te produceren en het kan onze slaap beïnvloeden, onze gezondheid, en daardoor kan er steeds minder energie naar de hogere chakra’s stromen.

De binaurale auditieve beat die een persoon hoort, is het verschil in frequentie tussen het linker en het rechter oor en moet bij frequenties lager dan 1000 hertz (Hz) zijn voor de hersenen om het te ervaren als een binaurale beat.

Als het linkeroor bijvoorbeeld een toon registreert bij 200 Hz en rechts bij 210 Hz, is de binaurale beat die wordt gehoord het verschil tussen de twee frequenties, namelijk: 10 Hz.

Het luisteren met koptelefoon

Wil je de binaurale beats ervaren, zorg er dan voor dat je luistert met een koptelefoon. Omdat binaural beats werken door elk oor van verschillende frequenties te voorzien, moet je ervoor zorgen dat elk oor slechts één van de frequenties hoort. … Ze zullen niet werken tenzij je een koptelefoon gebruikt. Elk oor moet namelijk een andere frequentie ontvangen.